سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » خیمه آلودگی بر فراز آسمان پایتخت...

خیمه آلودگی بر فراز آسمان پایتخت

چکیده : در پی تشدید آلودگی هوای تهران در چند روز گذشته و اعلام وضعیت هشدار در پایتخت، کمیته مواقع اضطرار آلودگی هوای تهران روز گذشته اعلام کرد:امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ آبان) تنها خودروهای دارای مجوز طرح ترافیک می‌توانند وارد محدوده زوج و فرد شوند.به گزارش شرکت کنترل کیفیت هوا، هوای پایتخت روز شنبه برای چهارمین روز پیاپی در وضعیت ناسالم قرار داشت به طوری که شاخص ذرات معلق کوچکتر از ۲٫۵ میکرون با افزایش چشمگیری نسبت به روز قبل‌تر به طور میانگین ۱۳۳ گزارش شد اما در برخی مناطق جنوبی شهر تهران همچون شهر ری شاخص آلودگی روی عدد ۱۷۲ قرار داشت. از این‌رو مرکز پایش سازمان محیط زیست با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تمامی افراد حساس جامعه اعم از سالمندان، زنان باردار و کودکان از حضور در فضای آزاد خودداری کنند...


در پی تشدید آلودگی هوای تهران در چند روز گذشته و اعلام وضعیت هشدار در پایتخت، کمیته مواقع اضطرار آلودگی هوای تهران روز گذشته اعلام کرد:امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ آبان) تنها خودروهای دارای مجوز طرح ترافیک می‌توانند وارد محدوده زوج و فرد شوند.

به گزارش شرکت کنترل کیفیت هوا، هوای پایتخت روز شنبه برای چهارمین روز پیاپی در وضعیت ناسالم قرار داشت به طوری که شاخص ذرات معلق کوچکتر از ۲٫۵ میکرون با افزایش چشمگیری نسبت به روز قبل‌تر به طور میانگین ۱۳۳ گزارش شد اما در برخی مناطق جنوبی شهر تهران همچون شهر ری شاخص آلودگی روی عدد ۱۷۲ قرار داشت. از این‌رو مرکز پایش سازمان محیط زیست با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تمامی افراد حساس جامعه اعم از سالمندان، زنان باردار و کودکان از حضور در فضای آزاد خودداری کنند.

در همین حال سازمان هواشناسی نیز با صدور اخطاریه‌ای اعلام کرد آلودگی کنونی هوای تهران تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت و با افزایش شاخص آلودگی هوا از فردا هوای تهران برای همه گروه‌ها و حتی افراد غیر حساس نیز ناسالم خواهد شد. از این‌رو اداره کل آموزش وپرورش شهر تهران بعد از ظهر روز گذشته اعلام کرد، به علت پایداری آلودگی هوا، زنگ ورزش مدارس شهر تهران امروز و فردا (۲۳و ۲۴آبان) تعطیل خواهد بود. آموزش و پرورش شهر تهران به مدیران و مسئولان مدارس توصیه کرد که در زنگ تفریح و مراسم صبحگاه با توجه به وضعیت کنونی آلودگی هوا، دانش‌آموزان کمتر در معرض آلودگی قرار گیرند.همچنین پیشنهاد می‌شود زنگ تفریح مدارس در کلاس‌های درس برگزار شود و از فعالیت بدنی دانش‌آموزان در حیاط مدرسه جلوگیری شود.

در همین حال کمیته مواقع اضطرار آلودگی هوا عصر روز گذشته با حضور معاون سیاسی – اجتماعی استانداری تهران، مدیرکل محیط زیست و مدیرکل بحران استان تهران تشکیل جلسه داد. مدیرکل محیط زیست استان تهران درباره مصوبات این جلسه گفت: فروش روزانه آرم ورود به محدوده طرح ترافیک و فعالیت معادن شن و ماسه تهران در دو روز آینده ممنوع است.

ناصر مهردادی افزود: توقف فعالیت معادن شن و ماسه آبرفتی غرب تهران تا عادی شدن وضعیت هوا، لغو ورزش‌های همگانی در پارک‌ها و مجموعه‌های ورزشی شهر تهران، تشدید برخورد با خودروهای دودزا شامل خودروهای دولتی و غیردولتی، تشدید برخورد با موتورسواران دودزا و آلوده‌کننده شهر تهران از دیگر مصوبات جلسه امروز کمیته اضطرار بود.

مهردادی تصریح کرد: همچنین دراین جلسه بر عدم به‌کارگیری خودروهای دودزا در اتوبوسرانی، توقف فعالیت‌های عمرانی آلوده‌کننده توسط شهرداری تهران، استفاده حداکثری از ظرفیت حمل و نقل عمومی شهر بویژه مترو و اتوبوسرانی، استقرار تیم‌های اورژانس در میادین اصلی شهر و اطلاع‌رسانی مناسب از طریق رسانه‌ها و صدا و سیما در زمینه توصیه‌های مراقبتی آلودگی هوای تهران به‌عنوان مصوبات این کمیته تأکید شد. او با بیان اینکه باید تمهیدات پیشگیرانه لازم در این خصوص اندیشیده شود، افزود: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی، انتظار داریم از عصر دوشنبه با آغاز وزش باد شاهد کاهش آلودگی هوای پایتخت باشیم.

در همین حال محمد رستگاری معاون پایش اداره کل محیط زیست استان تهران نیز خاطرنشان کرد: ایستگاه فرمانداری شهرری با میانگین ۱۷۲ بالاترین میزان آلودگی را طی ۲۴ ساعت گذشته در شهر تهران داشت. وی افزود: بیشترین میزان آلودگی در ساعت ۱۰ صبح با میانگین ۱۵۲ ثبت شده است. در همین حال شاخص کیفیت هوای روزشنبه تهران در ۶ ایستگاه سنجش آلودگی، بیش از ۱۵۰ ثبت شده است.

منبع: روزنامه ایران


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.