سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » همراه با محصوران در پایان سال پنجم حصر؛ آغاز به کار کمپین «به یاد دارم»...
» ادامه می دهیم؛ تا وقتی که از حصر پیام برسد که صدایمان را شنیده‌اند

همراه با محصوران در پایان سال پنجم حصر؛ آغاز به کار کمپین «به یاد دارم»

چکیده :گروهی از جوانان و هموطنان سبز کشورمان در واکنش به پیام زهرا رهنورد از زندان اختر با تشکیل کمپینی به نام «به یاد دارم» در شبکه‌های اجتماعی نوشته‌اند: می‌خواهیم پیام «به یادتان هستیم» را در ایران و سراسر جهان و حتی پشت زندانی که حصر می‌نامند، طنین‌انداز کنیم. این کمپین تا آن زمان که از حصر پیام برسد که صدای‌مان را شنیده‌اند، ادامه خواهد داشت....


گروهی از جوانان و هموطنان سبز کشورمان در واکنش به پیام زهرا رهنورد از زندان اختر با تشکیل کمپینی به نام «به یاد دارم» در شبکه‌های اجتماعی نوشته‌اند: می‌خواهیم پیام «به یادتان هستیم» را در ایران و سراسر جهان و حتی پشت زندانی که حصر می‌نامند، طنین‌انداز کنیم. این کمپین تا آن زمان که از حصر پیام برسد که صدای‌مان را شنیده‌اند، ادامه خواهد داشت.

زهرا رهنورد در تماس تلفنی از حصر خانگی با مادرش، از وی خواست که به میهمانانش بگوید: یاد آر ز شمع مرده یاد آر! وی همچنین بعد از این تماس تلفنی، به دخترانش که در محل حصر خانگی با وی ملاقات داشتند، گفت: اما روحمان زنده است، زنده‌تر از همیشه.

طی روزهای گذشته واکنش‌های فراوانی به پیام زهرا رهنورد داده شد. پیام‌هایی خطاب به بانوی محصور با این ایمان که روزی به دست وی خواهد رسید.

به گزارش کلمه، در بیانیه‌ی آغاز به کار این کمپین با تاکید بر اینکه میرحسین موسوی همیشه و در چند بیانیه از قدرت شبکه‌ها و خلاقیت و نوآوری حرف زده، آمده است: پس دست به‌کار می‌شویم با هر کار خلاقانه‌ای که بتواند صدای ما را به طریقی به حصر برساند. کافی‌ست نفر به نفر دوباره از حصر و زهرا رهنورد بگوییم، در هر کوی و برزن، در خانواده، در مدرسه، در دانشگاه، در مسجد، در هر گروه و شبکه‌ای که می‌شناسیم.

موسسان این کمپین با بیان اینکه تلگرام بیش از ۲۰ میلیون کاربر ایرانی دارد، پرسیده‌اند که چرا از طریق تلگرام از زهرا رهنورد نگوییم؟

آنها یادآوری کرده‌اند که می‌توان در توییتر، فیسبوک و اینستاگرام گفت. در این چند سال و بعد از جنبش سبز بسیاری از ما به روش‌های موفق خبررسانی مجازی آشنا شدیم. اما اینجا باز هم روش‌های ممکن را هم‌رسانی می‌کنیم. خیلی از دوستان دیگرمان با هشتگ #یادآر شروع به فعالیت کردند. ما هم برای همراهی از همان هشتگ استفاده می‌کنیم.

در بخشی از این بیانیه آمده است: در همه این سال‌ها از نوشتن روی اسکناس گرفته تا شعارنویسی روی دیوار و گرافیتی و فرستادن عکس و فیلم‌های نمادین را به صورت حرفه‌ای تجربه کردیم. تظاهرات و تجمع هم که اگر شد برپا می‌کنیم. کافی‌ست چند نفر شویم و این نقاب‌ها را که تصویری از چهره زهرا رهنورد است، پرینت رنگی بگیریم و در یکی از روزهایی که پیشنهاد می کنیم، یک نفر تا چند نفر در هر شهر و کشوری که هستیم جمع شویم و عکس و فیلم بگیریم. می توانیم از عدد ۵ برای ۵ سال حصر استفاده کنیم. می توانیم از “یادآر ز شمعِ مرده! یادآر!” استفاده کنیم. می توانیم عکس زهرا رهنورد را در شهرهای مختلف پخش کنیم. می توانیم تا نزدیکی های پاستور در تهران اقدامات خلاقانه کنیم و عکسش را به این صفحه بفرستیم.

این جوانان سبز خاطرنشان کرده‌اند: این‌ها تمام راه‌های ممکن و تمرین شده‌ای‌ست که در این سال‌ها یاد گرفتیم. ما همیشه نشان دادیم که شبکه قوی و گسترده و متنوعی از آدم‌ها هستیم که می‌توانیم به راحتی همدیگر را پیدا کنیم و اقدامی مشترک انجام دهیم. هدف رساندن صدایمان به زهرا رهنورد است.

آن‌ها با اشاره به اینکه دولت قول داده بود و به قولش عمل نکرد، تاکید کرده‌اند: خیلی صبر کردیم تا بحث‌ ها از کلید و تحریم و ماجرای مذاکرات و حتی سایه جنگ و این‌ها بگذرد، که گذشت. قرار نیست دست روی دست بگذاریم. باید آستین‌ها را بالا بزنیم و خودمان کاری کنیم. در مرحله اول صدای‌مان را به گوش‌شان می‌رسانیم و برای فازهای بعدی تا روز آزادی با هم اقدام مشترک دیگری انجام خواهیم داد.

به اعتقاد موسسان این کمپین نمی‌توانیم صبر کنیم تا کسی کاری کند، یا دل ببندیم به وعده‌هایی که معلوم نیست کی عملی شود، باید خودمان دست به کار شویم. ۵ سال است در حصرند. هدف گذاری ما هم به صورت نمادین ۵ هفته ست. خب البته همین شبکه ها هستند که طول و زمان هر کارزاری را تعیین می کنند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.