سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » قالیباف: نمی شود سران فتنه برگردند، حتی با عذرخواهی!...

قالیباف: نمی شود سران فتنه برگردند، حتی با عذرخواهی!

چکیده :محمدباقر قالیباف، شهردار تهران که برای انتخابات ریاست جمهوری انگیزه زیادی دارد، بدون اشاره به اینکه حتی صدا و سیما هم در برنامه های دو روز اخیر خود اعتراف کرده که موسوی و کروبی بر مواضع خود استوارند، گفت که حتی اگر سران فتنه عذرخواهی کنند، او با پذیرش آن مخالف است!...


کلمه – گروه خبر: محمدباقر قالیباف، شهردار تهران که برای انتخابات ریاست جمهوری انگیزه زیادی دارد، بدون اشاره به اینکه حتی صدا و سیما هم در برنامه های دو روز اخیر خود اعتراف کرده که موسوی و کروبی بر مواضع خود استوارند، گفت که حتی اگر سران فتنه عذرخواهی کنند، او با پذیرش آن مخالف است!

به گزارش کلمه، وی که در مراسم حکومتی میثاق با ولایت به مناسبت 9 دی سخن می گفت، با اشاره به این که برخی از وابستگان حاکمیت می‌گویند اگر سران فتنه عذرخواهی کنند، می‌توانند به صحنه برگردند، گفت: به طور کل این استدلال را غلط می‌دانم، چون همان طور که در حادثه عاشورا کسانی به عنوان سیاهی لشگر اشتباه کردند و به مراتب با کسانی که سران قضیه بودند و آگاهانه آمدند تفاوت می‌کنند، در جریان فتنه نیز سران فتنه که آگاهانه به میدان آمدند با مردم عادی تفاوت می‌کنند.

قالیباف در سخنانی که به نظر می رسد با هدف تندتر نشان دادن خود در برابر جنبش سبز نسبت به کسانی که پیش از این او را از ساکتین فتنه می خواندند بیان شده، افزود: این سوال را امروز کسانی می‌پرسند که روزی حتی رای برخی از توده مردم را باطل می‌دانستند و امروز سوال می‌کنند آیا سران فتنه با عذرخواهی می‌توانند بیایند در حالی که وقتی سران فتنه با قصد براندازی آمده‌اند در پیشگاه خدا و قانون مجرم هستند.  پس این که بگوییم سران فتنه با عذرخواهی برگردند، حرف غلطی است.

شهردار تهران که در آستانه انتخابات نیاز زیادی دارد تا به خیال خود، گوشه چشم کانون اصلی اقتدارگرایی را جلب کند، افزود: حسین‌بن علی (ع) را منافقین ، کوردلان ، فتنه انگیزان و منحرفین به شهادت رساندند، البته تحت نام اسلام این کار را کردند و احساسشان این بود که اگر نصف روز جنگ را تمام کنند، موضوع را تمام کردند.

وی البته دقیقا مشخص نکرد که با توجه به ادعای یزید درباره ولایت بر حکومت اسلامی و خروج امام حسین بر آن حکومت، در نتیجه اصرار او به شبیه سازی تاریخی، چه کسانی در جبهه امام حسین(ع) و چه کسانی در جبهه یزید قرار می گیرند.

وی در تلاشی دیگر برای شبیه سازی وقایع امروز با حادثه کربلا، اضافه کرد که در حادثه عظیم عاشورا پیروزی خون بر شمشیر رخ داد. اما به نظر می رسد در معادله اتفاقات جنبش سبز، این شبیه سازی هم به ضرر جریان اقتدارگراست، چرا که شمشیر در اختیار جریان متبوع قالیباف بود، با این حال وی ادامه داد: نفس اربعین در این است که حادثه عاشورا را تحلیل کنیم که چگونه منحرفین، منافقین و فتنه انگیزان رسوا شدند و جامعه اسلامی فهم کند که چگونه از ولایت جدا نشود. چون جدا از ولایت بودن یعنی پشت سر یا جلوی ولایت و با فاصله از امام حرکت کردن.

شهردار تهران در ادامه سخنان پراکنده و نامفهوم خود با بیان این‌که یکی از مهمترین ویژگی‌های 9 دی این است که دشمن شناسی و وقت شناسی را به ما یاد می‌دهد، اظهار کرد: بعضی افراد در حوادث سیاسی مکر و حیله را پیشه می‌کنند. برخی دیگر در حوادث سیاسی به دنبال بده و بستان هستند، مثل بعضی جریانات سیاسی که امروز در کشور ما وجود دارند. اما در مقابل کسانی را شاهد هستیم که با فرهنگ عاشورایی حسینی در حوادث سیاسی فدایی و اعتقادی عمل می‌کنند که نتیجه آن پیروزی مقتول بر قاتل است.

قالیباف با بیان این که فتنه متعلق به مقطع کوتاه نیست و تمام شدنی نخواهد بود، افزود‌: تا زمانی که ما در مسیر عاشورا حرکت کنیم، فتنه سایه به سایه ما خواهد آمد. امروز چهره‌ی بسیاری از افراد بر ملا شده است، که جو فروشی می‌کنند، اما گندم نمایی،

شهردار تهران با اشاره به جلسه‌ ای در چهارم تیرماه سال 88 در سالن برچ میلاد، که درباره محتوای آن توضیح شفافی نداد، آن را آغاز فتنه خواند و گفت: در آن جلسه گفتم حواسمان باشد که انحراف و فتنه در دو لبه یک قیچی با شعار مخالف به دنبال بریدن ریشه اسلام هستند و جریان‌هایی در ظاهر شعار انقلابی می‌دهند و حتی داغ‌تر از حزب‌اللهی‌ها هستند و جلوتر از رهبری حرکت می‌کنند در حالی که همیشه تاکید رهبری بر آرام سازی و شفاف سازی بوده است، یعنی حرفی نزنید که باعث ایجاد تهییج و فرصت سازی برای فتنه‌گران شود.  پس موضع نگرفتن در این مواقع همین قدر بد است که موضع بگیریم و جلوتر از رهبری بدویم.

این علاقه مند به پست ریاست جمهوری با تاکید بر این که باید تلاشمان این باشد تا تحلیل دقیق و عمیق داشته باشیم و گول شعارهای به ظاهر انقلابی را نخوریم گفت: اینطور نباید باشد که هر زمان آقا حرفی زد که خوشمان آمد در آن مسیر پیش برویم و هر جا نپسندیدیم بگویم توفیق حضور پیدا نمی‌کنیم.

قالیباف در ادامه، بدون نام بردن از جبهه پایداری که در رقابت با دیگر گروه های اقتدارگرا بیشترین ادعا را درباره راه اندازی ماجرای 9 دی دارد، گفت: امروز عده‌ای آنچنان از دفاع مقدس حرف می‌زنند که به جای آنکه میراث‌دار انقلاب باشند، میراث‌خوار انقلاب شده‌اند و امروز عده‌ای میراث‌خوار حماسه 9 دی هستند که در واقع همان جو فروشان گندم نما هستند و امروز مواضعشان نسبت به رهبری دیده می‌شود در حالی که 4 سال قبل این طور نبود.

وی با تاکید بر این که نباید ذره‌ای دست از مسیر ولایت برداریم، گفت: اگر کسی داغ‌تر از رهبری حرف بزند به همان میزان شک کنید که سست عنصران به دنبال رهبری نمی‌آیند و امروز این خطر وجود دارد.

قالیباف که در این سخنرانی سعی کرد جواب همه طیف های سیاسی را بدهد، به طرفداران طرح دولت وحدت ملی هم تاخت و با طرح این پرسش که طرح مباحثی چون وحدت ملی و سیاسی دیگر چه معنایی دارد؟ گفت: در نظام دینی و ولایی هستیم و وحدت بدون شک اساس کار ماست، اما وحدت حول محور ولایت.

هرچند باز جای این توضیح در سخنان شهردار تهران خالی بود که چگونه پس از هشت سال حاکمیت جریان های مطیع محض رهبری، نظام شاهد یکی از شدیدترین مقاطع اختلافات و چنددستگی و تقابل بین جریان های درون قدرت است که همگی خود را حول محور ولایت می نامند اما اثری از وحدت در مشی آنها دیده نمی شود.

وی همچنین با تاکید بر این که هر تجمع بزرگ خارج از خیمه ولایت بزرگترین تفرقه است، افزود: حتما فتنه 88 قابل قیاس با گذشته نبوده و بسیار پیچیده بود، اما سال 82 هم این اتفاق افتاد و از 23 خرداد به مدت 25 روز در تهران روز و شب درگیری بود و جریان اعتصاب مجلس ششم اتفاق افتاد. همچنین تعدادی ازاستانداران و فرمانداران و وزراء استعفا دادند و در آن زمان رد پای جوفروشان گندم نمای امروز دیده نمی‌شد و حتی رد پای آنها در سال 78 و حادثه 18 تیر هم دیده نشد. پس آنها دلال هستند و به دنبال بده و بستان می‌آیند و کاسه داده‌اند که قدح بگیرند و نیامده‌اند که خالصانه پای ولایت بایستند و اگر قدح برایشان برنگردد خودشان سران فتنه پیش رو می‌شود.

قالیباف که نگران حمایت فرماندهان بسیج وسپاه از دیگر کاندیداهای اقتدارگرا در انتخابات پیش روست، از حسن فرهنگ جبهه و بسیج و زیبایی انقلاب در دین‌داری و ادب و اخلاق سخن گفت و بدونه اشاره به عملکرد صداوسیما و رسانه های حکومتی و وابسته به سپاه و بسیج در سه سال اخیر، ادامه داد: بسیج افراط و تفریط نمی‌کند و هرگز از مسیر تهمت و غیبت و دروغ و ریا از انقلاب دفاع نخواهد کرد، چون آن را باطل می‌داند.

شهردار تهران با اشاره به این که 33 سال از انقلاب گذشته است، خاطر نشان کرد:‌ امروز شناسنامه همه معلوم است و همان طور که قبول داریم ملاک حال افراد است، باید توجه کنیم کسانی هیچ جای پایی در صحنه‌های انقلاب نداشته‌اند و یک دفعه خود را از هر انقلابی انقلابی تر می‌دانند که این مساله‌ای خطرناک است.

به نظر می رسد قالیباف در سخنان امروز خود سعی کرده با یک قدم جلو زدن از شعارهای طیف پایداری در دشمنی با جنبش سبز و اینکه او عذرخواهی از رهبران این جنبش را نمی پذیرد که معلوم نیست چه کسی چنین خواهشی را به دفتر شهردار تهران ارائه کرده است، وفاداری اش به کانون اصلی قدرت را اثبات کند و از سوی دیگر از نقطه ضعف جریان دولتی و جبهه پایداری که ردپایی در تاریخ انقلاب ندارند و همین طور در ماجراهای دوران اصلاحات، که بسیاری از آنها به مانند قالیباف در نامه معروف 24 نفره فرماندهان سپاه به خاتمی، در ماجرای 18 تیر خوش خدمتی نکرده بودند، برای خود وجهه ای وفادارتر و در عین حال تندتر از دیگر رقیبان بسازد، تا شاید در این رقابت سبقت در تملق و تندروی، بتواند نظر کانون مرکزی اقتدارگرایی را در انتخابات ریاست جمهوری به سوی خود جلب کند.


26 پاسخ به “قالیباف: نمی شود سران فتنه برگردند، حتی با عذرخواهی!”

  1. koosha2 گفت:

    فکر کرده که در نبود آنها کسی قرار است به او رای بدهد. در ضمن این “حماسه” نه دی چیست و کی و کجا اتفاق افتاده است!؟

    کوشا

  2. Unknown گفت:

    ریاست جمهوری سال 92 رو خدمت پاسور قالیباف تبریک میگم. امیداست که شما پاسور محترم تا دقیقه 90 در خدمت عظما و شرکاء بمانید و مثل پاسور احمدی نژاد نمکدان ولایت را نشکنید.

  3. hiva گفت:

    واقعآ برای خودم که تا به امروز فکر میکردم جناب سردار یک آدم آزاده،با انصاف و با تقوا هستند متآسفم ،امروز متوجه شدم شما هم از آن قماش پست طلب و رذل و خائن به ملت هستین،حیف از خدمات زمان جنگت

  4. Siavash گفت:

    در چند روز اخیر شاهد آن هستیم که چهره هایی از طیف اصولگرا و حامیان شناخته شده علی خامنه ای در مواضع خود نسبت به رهبران سبز چرخشی آشکار نشان داده و لقب فتنه گر را شایسته آقایان موسوی و کروبی ندانسته اند, در مقابل میبینیم که تعدادی از نظامیان دیروز و امروز آشفته, نگران و خشمگین به صحنه آمده و با ایراد تهمت های ناروا و سخیف مخالفت خود را با هر گونه حضور رهبران منتخب ملت در جامعه ابراز میدارند. مطمئنا دریک بررسی کارشناسانه, قانونی و عادلانه سخنان اخیر شخصیتهای نظامی مصداق بارز تشویش اذهان عمومی به منظور اخلال در نظم و آرامش جامعه و نهایتا تهدید علیه امنیت ملی به حساب خواهد آمد, از همان نوع تهدید هایی که در نامه تعدادی از فرمانده هان سپاه به رئیس جمهور اصلاحات آقای خاتمی شاهد آن بودیم. ملت ایران میبایستی در این شرایط حساس با هشیاری و همیاری لازم به تحلیل مسا ئل سیاسی جاری در کشور همت گمارده و هر گونه فرصتی را از دست دشمنان قانون و عدالت به در آورند.

  5. رضا گفت:

    واقعا آقای قالی باف شرم آور هست تو بخاطر تبری جستن از عنوان “ساکتین فتنه” تخت گاز میری ولی بعید میدونم بخاطر این خوش خدمتی ها بگذارند تو رییس جمهور بشی.
    من از علاقمندان شما بودم واقعا حیف که خودت رو به قیمت اندکی فروختی. چاپلوسی به رهبری از ویژگی های شماست ولی نباید تو تله راست افراطی می افتادی که ظاهرا افتادی و همه می دانند فتنه گر اصلی کیست و تو بهتر از همه میدانی ولی طعم شیرین قدرت بدجوری چشمانتو گرفته و خودتو زدی به اون راه.
    و گرنه همه میدانند در ظهر عاشورای 88 سواره کی بو د و پیاده کی. حسینی ها چه کسانی بودند و یزیدی ها چه کسانی. 8 نفر جوان از کدام طرف کشته شد. چه کسانی با تویوتا از روی جوان مردم رد شدند ولی افسوس که شما …..

  6. کامران گفت:

    آقای قالیباف شما مثل اینکه متوهم شده اید. کسی قصد عذرخواهی و بازگشت ندارد. این شما هستید که باید نسبت به آنچه در سال 88 رخ داد و شما در برابر آن سکوت کردید از مردم عذرخواهی نمایید

  7. یارسبز گفت:

    این حرهای مزخرف سردار دیروز و شهردار امروز را کسانی بشنوند که امید داشتند با او ائتلاف کنند ووارد حکومت شوند در انتخابات همان اصلاح طلبان ساختگی ودروغین که رویای ورود به حاکمیت همراه با قالیباف را داشتند و دیگران را هم تشویق میکردند حالا یا با این مرد چاپلوسید و9دی را حماسه می خوانید یا با مردم سبز و میر عزیز ما و شیخ شجاع وبانوی سبزمان هستید و 9دی را روز نکبت استبداد دینی میخوانید تکلیف را روشن کنید گویا جایی دکتر زیباکلام هم از ائتلاف اصلاح طلبان با سردار دیروز گفته بودند امیدوارم من اشتباه کرده باشم در شنیده هایم یا ایشان به عدم صلاحیت شهردار مزخرف گو پی برده باشند یاحسین میرحسین و تسلیت بانوی سبز

  8. Fggf گفت:

    ولایتی رییس جمهور. حداد عادل معاون اول و قالیباف وزیر کشور خواهد بود. ببین کی گفتم!!!

  9. زنده باد میر حسین گفت:

    نمیدونم چی بگم هنگ کردم.قالیبافو آدم میدونستیم.من که میگم این بدبختو جو قدرت گرفته و الا 2تا از پسراش که از اعضای ستاد سرور و میر عزیزمون بودن دلم از این همه هجمه و شانتاژ خبری که بر علیه این 3تا اسطوره مقاومت میشه واقعا درد اومده خدا همه مون رو از ظلم هر ظالمی از کوچیک و بزرگ نجات بده.با آرزوی سلامتی و آزادی هر چه زودتر این 3عزیز

  10. Researc گفت:

    آقای قالیباف من فکر میکردم شما انسان فرهیخته ای هستید ولی مشخص شد که شما هم نان به نرخ روز خور هستید . . . فراموش کرده اید که در جلسه محرمانه شورای معاونین و روسای سازمانهای خود همه را ترغیب به رای دادن به آقای موسوی میکردید؟ . . .فراموش کرده اید که به تمام مدیران خود سفارش کردید که در سطح شهر غیر مستقیم ابزار تبلیغ برای موسوی فراهم کنند ؟ . . . آری فراموش کرده اید . . . چون شما هم نان را به نرخ روز میخورید . . .( سند این حرفها گفتگوی شفاهی من بود با یکی از مدیران ارشد شما در سال 88 که برای حفظ حرمت ، نام آن مدیر را نمیگویم اما همین قدر بدانید که آن فرد هم اکنون مدیر یکی از مراکز مهم فرهنگی ، تفریحی شهر تهران است )

  11. محمد گفت:

    جناب قالی باف!!
    جان مادرت اگر عذر خواهی کردند خیلی به ایشان سخت نگیر!
    تو را به خدا کوتاه بیا! بچگی کردند شما ببخشید!
    جون مادرت….
    ….
    می گن یه آقایی میره کلی پول میده به آرنولد و هزارتا خواهش میکنه که یه بار آرنولد بیاد جلوی دوستاش اونرو به اسم صدا بزنه و سلام بکنه! خلاصه آرنولد هم پول رو میگیره و قبول میکنه!
    وقتی آرنولد اون شخص رو پیش دوستاش میبینه جلو میره و میگه فلانی! سلام! . طرف هم یه نگاه تحقیر آمیزی به آرنولد می کنه و به رفقاش میگه اه اه !! باز این بشر اومده منت کشی!!
    جناب آقای قالی باف!!
    شما باید کلی پول خرج کنی تا رهبران جنبش سبز رو راضی کنی که جواب سلام تو رو بدن!
    خجالت نمی کشی این حرف ها رو میزنی!!!

  12. unknown گفت:

    جای تاسف داره که بعضی ها به امثال قالیباف امید داشتن. من هیچوقتی شهرداری رو به این بی درو پیکری ندیده بودم. شهردارها مناطق تهران اکثرا افراد زورگویی هستند که دو رویی را از رئیس شان آموخته اند.

  13. Gharib گفت:

    اقای قالیباف جناب عالی چه کاره اید که برای مملکت قانون وضع میکنید . ؟ بوی لاشه قدرت بد جوری گیجتان کرده .چه حکیمانه گفت سلطان عشق حسین بن علی (الدنیا جیفه و طالبها کلاب) مواظب باشید که سرانجام گندم ری خورده تان نمی شود . خیلی هلا لا نکنید . استخوان مقدر تان میرسد.

  14. Bestever999 گفت:

    آفرین به این نویسنده توانمند که توانسته چنین جمله عریض و طویلی احداث کند:

    “به نظر می رسد قالیباف در سخنان امروز خود سعی کرده با یک قدم جلو زدن از شعارهای طیف پایداری در دشمنی با جنبش سبز و اینکه او عذرخواهی از رهبران این جنبش را نمی پذیرد که معلوم نیست چه کسی چنین خواهشی را به دفتر شهردار تهران ارائه کرده است، وفاداری اش به کانون اصلی قدرت را اثبات کند و از سوی دیگر از نقطه ضعف جریان دولتی و جبهه پایداری که ردپایی در تاریخ انقلاب ندارند و همین طور در ماجراهای دوران اصلاحات، که بسیاری از آنها به مانند قالیباف در نامه معروف ۲۴ نفره فرماندهان سپاه به خاتمی، در ماجرای ۱۸ تیر خوش خدمتی نکرده بودند، برای خود وجهه ای وفادارتر و در عین حال تندتر از دیگر رقیبان بسازد، تا شاید در این رقابت سبقت در تملق و تندروی، بتواند نظر کانون مرکزی اقتدارگرایی را در انتخابات ریاست جمهوری به سوی خود جلب کند.”

    هر کسی ربط سر و ته این جمله متوجه شد لطفا برای ما هم توضیح دهد!

  15. javid گفت:

    این همون میر حسینیه که بقول خودت یه روز سه میلیون نفر رو آورد تو خیابون آزادی ،تو وهنرت، ببینیم چقدر وجود داری!

  16. عباس آقا گفت:

    چرا نکند می ترسی که جا برای تو تنگ شود و نتوانی به برنامه های بلند پروازانه ات دست یابی؟ رسیدن به ریاست جمهوری و کودتا و ادای رضا خان را درآوردن و …..

  17. امیر گفت:

    ای قالیییییییییییییییباف….
    خوشحالم. هرچی زودتر و صریح تر نظرات آقاپسندانه ی خودتو بگی بهتره…
    مجرم اونیه که کودتا کرده و مردمو کشته نه اونی که بهش اعتراض کرده و شهید داده. در پیشگاه قانون، دین، ایران، ایمان، قرآن…. در هر پیشگاهی متقلب، دزد و جائر، قاتل بی گناه، محکومه!

  18. من گفت:

    این قالیباف می خواد مرموز سخن بگه که هر جوری خواست بعدا مفهوم اون رو تغییر بده اما خبر نداره که دوره این حرفها گذشته و الان مردم فقط دنبال آدمهای شفاف حرکت خواهند کرد. در ضمن خیلی ایشان تشنه مقام ریاست جمهوری است. انتخابات 88 برای این پست گریه کرد!!! راستی کی دکتر شد؟

  19. مهمان گفت:

    عزیزم قالیباف جان شما ناراحت نشو. اینا به هیچ وجه جای شما رو برای انتخابات سال 92 تنگ نمی کنن چون: اولا نمی خوان چون نظام مشروعیتش رو از دست داده، دوما نمی تونن چون از توی حصر چطوری شرکت کنن تازه از گیت جنتی هم باید رد بشن، سوما اصلن خود شما ثابت کن که تو انتخابات به این شیر تو شیری می تونی شرکت کنی چون همه چیز در لحظات آخر معلوم میشه و همه را ها هم به رم (شما بخون خیابان آذربایجان!) ختم می شه. خدا رو چه دیدی؟ یه وقت دستور از بالا اومد که شما الآن نیا مصلحت نیست. حالا عزیز با این اوصاف می ارزه گوشت خودتو اینقدر تلخ کنی؟ بابا برو همون در دیوارای شهرو رنگ کن حداقل مثل مهد کودک بشه ما هم شاد بشیم بخندیم والا.

  20. صادق گفت:

    حالا كه از عاشورا گفتي بزار منم از عاشورا برات بگم.
    ياد صحنه اي افتادم كه يزيديان براي خوش خدمتي، به پيكر امام حسين (ع) يورش ميبردند براي بريدن سرش و پيشكش كردن آن به يزيد.

  21. رضا سبز گفت:

    جناب قالیباف من از زحمات شما برای تغییر چهره تهران تشکر میکنم و انشاالله که نیت خیری پشت این تلاشهایتان بوده باشد . شما که خیلی ولایتی هستی مگر نه اینکه مولا و مقتدایمان حضرت علی ریاست بر مردم و حاکم بودن را از عطسه یک بز ناچیز تر میدانست حال چه شده که اب از لب و لوچه ات برای ریاست جمهوری سرازیر شده است . شما خودت را خیلی ارزان فروختی حضرت اقا حتی به تو و امثال توهم رضایت نخواهد داد که بیاید رییس جمهورتا ن کند . مهندس موسوی امده بود تا کرامت انسانها را زنده کند تو برای چه میخواهی بیایی ؟ این مردم محنت کشیده و شلاق خورده را طاقت دیگری نمانده که تو و امثال تو بتوانید از انان سوتری بگیرید . با این حرفها مسئولیت خون همه شهدای عاشورا را به گردن گرفتی . یکبار نامه بی ربطی نوشتی و دیدی تاریخ و مردم چگونه در موردت قضاوت کردند حال این حرفها را زدی خواهی دید که در چه زباله دانی تورا خواهند انداخت . دیر یا زود امثال تو از گفته هایتان مثل سگ پشیمان خواهید شد . به امید انروز

    • بانو گفت:

      بله نیت خیرشان رای جمع کردن از تهرانی ها برای انتخابات 92 بود.و اینکه سال 92 دیگر مثل سال 88 نشود که کانون اعتراضات تهران بود.تصمیم داشتند اینگونه تهران را ساکت نگه دارند.
      خدا رو شکر که زود خودش رو لو داد و مردم نیت خیر ایشون رو متوجه شدن که چی بوده.

  22. taher گفت:

    یاد شعر عقاب افتادم . برای رسیدن به قدرت چه حرفها که نمی زنند و چه کارها که نمیکنند.

    سال‌ها باش و بدين عيش بناز
    تو و مردار تو عمر دراز
    من نيم در خور اين مهمانی
    گند و مردار ترا ارزاني
    گر بر اوج فلکم بايد مرد
    عمر در گند به سر نتوان برد

  23. آرش گفت:

    آخه از این بدبخت بیچاره چه انتظاری دارید. این بیچاره میخواد به یکجوری رییس جمهور بشه. از اونجاییکه خودش دقیقا میدونه که انتخاب نخواهد شد، شروع کرده فحاشی به عزیزان ملت ایران، تا خامنه ای او را همانند احمدی نژاد به ریاست جمهوری منصوب کنه!!

  24. حسن گفت:

    اقای خوش خیال این همه خود شیرینی نکن و ریاست جمهوری را همون دیکتا تور انتصاب میکند یا ولایتی جاسوس اقا یا حداد سر سپرده بی لیاقت

  25. reza گفت:

    نظام که التماس می کنه موسوی و کروبی برگردند ولی به کوری چشم نظام فاسد این راد مردان تا آخر ایستاده اند.