سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » اداره اماکن قاطعانه برخورد می کند؛ شرع و قانون در مجالس رعایت شود...

اداره اماکن قاطعانه برخورد می کند؛ شرع و قانون در مجالس رعایت شود

چکیده :با برپاکنندگان مجالس غیرشرعی با قاطعیت برابر قانون برخورد و پرونده متخلفان جهت رسیدگی به مراجع قضائی ارجاع و واحد متخلف نیز پلمپ خواهد شد. ...


رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی گیلان گفت: با برپاکنندگان مجالس غیرشرعی با قاطعیت برابر قانون برخورد و پرونده متخلفان جهت رسیدگی به مراجع قضائی ارجاع و واحد متخلف نیز پلمپ خواهد شد.

محمد بهادریان روز گذشته درهمایش تخصصی پلیس با مدیران تالار‌ها، رستورانهای پذیرائی و سفره خانه‌های سنتی در گیلان، برخی از ضوابط حاکم بر فعالیت تالار‌ها را تشریح کرد.

وی در این همایش دغدغه‌ها و نگرانیهای موجود در خصوص فعالیت برخی از این واحد‌ها و لزوم توجه جدی به هنجارهای منطبق با شرع و قانون را یادآور شده واز مدیران واحدهای پذیرایی خواست نسبت به رعایت جدی و دقیق ضوابط و مقررات توجه کامل نمایند.

به گزارش ایلنا، این مسوول درباره برخی از ضوابط حاکم بر فعالیت تالارهای عروسی، خاطر نشان کرد: با برپاکنندگان مجالس غیرشرعی با قاطعیت برابر قانون برخورد و پرونده متخلفان جهت رسیدگی به مراجع قضائی ارجاع و واحد متخلف نیز پلمپ خواهد شد.

بهادریان متذکرشد: مدیران تالارهای عروسی در سطح استان موظف هستند برای هرگونه برنامه هنری اقدام به اخذ مجوز از اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی و موافقت اداره نظارت بر اماکن عمومی نمایند.

وی تاکید کرد: مدیران باید ضوابط انتظامی، شرعی و قانونی را به هنگام عقد قرارداد به اطلاع صاحبان مراسم رسانیده و تعهد لازم را اخذ نمایند.

به گفته بهادریان در غیر این صورت و در صورت مشاهده تخلف برابر قوانین و ضوابط بهداشتی با واحد متخلف برخورد خواهد شد.

بهادریان در پایان با بیان اینکه هیچ واحد صنفی گیلان مجاز به استفاده از عنوان قلیانسرا در تابلوهای خود نبوده، تصریح کرد: تمام آلاچیق و شبستان‌ها در سفره خانه‌های سنتی استان باید قابل دیدباشد و استتار آنان پذیرفته نیست.


4 پاسخ به “اداره اماکن قاطعانه برخورد می کند؛ شرع و قانون در مجالس رعایت شود”

  1. ناشناس گفت:

    واقعا این تیتر ها خیلی خیلی سیاسیه.چون از اصل خارج شده و به مسائل فرع نگاه میکنیم خانم ها و اقایان در موقع با ماموران بگوئید مرگ بر گرانی و بانیان ان .زنده باد شادی.باید همه شاد باشند.

  2. هویج گفت:

    یعنی برای گرفتن جشن تولد برای بچه ات هم باید از اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی و موافقت اداره نظارت بر اماکن عمومی مجوز بگیری چون جشن تولد در شرع نیامده و پس غیرشرعی است

  3. ناشناس گفت:

    حتما 4تا جاسوس و عاقد هم باشن؟

  4. ناشناس گفت:

    خوشحالی‌ نکنید، عروسی‌ نکنید، خنده نکنید. تازگیها عزاداری نکنید به استثنا خود آقایان نظام که میتوانند عروسی‌، خوشحالی‌ کنند. غلیان از نوع مخصوص بکشند. مردم بروند بمیرند. و آقای احمدی نژاد با کامل پرویی می‌گوید مردم ایران از آزادی کاااااااامل برخوردار هستند.